Rólunk

Megújult kozmetikai szolgáltatással, testkezeléssel kibővült fitnesz és alakformáló szalonunk Miskolcon immáron a 4. évét ünnepelte. Nyitáskor elsőként hoztuk el a városba az Infra Shape Horizontal fekvőkerékpár technológiáját, de azóta is folyamatosan azon dolgozunk, hogy mindent egy helyen elérjetek egy exkluzív szalonban, így kombináltan tudunk olyan minőségű komplex szolgáltatást nyújtani, melyért érdemes majd újra és újra visszalátogatnotok!
 

Infra Shape Horizontal edzéseink 50 percesek, mellyel 1 edzés alatt akár 2000 kcal-tól szabadulhatsz meg!

Az InfraShape Horizontal egy innovatív alakformáló sporteszköz. Egy olyan fekvőkerékpár, amely rendkívül intenzív zsírégetést tesz lehetővé, köszönhetően az infra és vacuu együttes hatásának. 3 gépen tudtok egy-időben edzeni barátotokkal, vagy testvéretekkel, anyukátokkal.

 

XBODY GO EMS -  elektromos izomstimuláció, vagyis elektromos impulzusok által generált izomösszehúzódást jelent, amelynek segítségével a kardió edzések hatékonysága növelhető!

SKEYNDOR BODY SLIM DRONE luxus és kiemelt testkezelésünk.


Az új, tudományos áttörést felhasználó technológiának köszönhetően a bőrbe felszívódó mikrokapszulák egyéni „tájékozódási rendszerrel” rendelkeznek, így a hatóanyagokat közvetlenül a megcélzott sejtbe képes juttatni.

 

Cryo Local Q - Zsírégetés felsőfokon!

Egy aktív krióterápiás készülék, amely az egész testünkre jótékony hatású, mind ezt mellékhatások nélkül. A kezelés alatt extrémen alacsony hőmérsékletnek van a test adott része kitéve, (mínusz 160 fok), ami a nitrogén párának köszönhető. 

 

Funkcionális edzőterem - legmodernebb kardió gépekkel, eszközökkel és széles súlyzó választékkal.

Személyi edzések - személyre szabott edzéstervvel, komplex táplálkozási tanácsadással. Keresd személyi edzőinket akár privát edzés lehetőséggel az edzőink menüpontban!

 

A szolgáltatásainkról bővebben is kaphatsz információkat a szolgáltatásaink menüpontban!

Szolgáltatásaink

Infrashape horizontal

Funkcionális edzések, HIIT

Edzőink


Partnereink